Viborg Zoneterapi
Show MenuHide Menu

BabyTummel

Små børn elsker at tumle og blive tumlet med og ved at give dem sansemotorisk stimulering opnår de en god kontakt til kroppen og den motoriske udvikling underbygges.
På BabyTummel får du viden om barnets sanser og motoriske udvikling. Du får masser af øvelser og lege, som er med til at stimulere barnets sanser, motorik og jeres indbyrdes tilknytning. I vil opleve en fantastisk måde at være sammen med jeres baby.

BabyTummel foregår under vejledning af Zoneterapeut Ulla Kjær Christensen, der ejer klinikken Viborg Zoneterapi. Ulla er udlært BabyTummel instruktør af Fysioterapeut Lene Raadvad Jørgensen der har specialiseret sig i motorisk udvikling og sanseintegration.

Mine hold er tilpasset helt små babyer på 2-5 måneder og de lidt større på 5-12 måneder. På begge hold er undervisningen tilrettelagt efter babyernes udviklingstrin.

Undervisningen foregår på Brovej 17E i Yogasalen, og der kan købes billetter via begivenheder på Viborg Zoneterapi’s facebook side. Prisen er 390 kr for 6 x 50 min.

https://www.facebook.com/ViborgZoneterapi/