Viborg Zoneterapi
Show MenuHide Menu

Fertilitet

Kampen for at få sit højeste ønske opfyldt
Da min kæreste og jeg i sommeren 2012 besluttede os for, at vi ville have børn, havde vi heldigvis ingen ide om hvilken kamp, vi skulle igennem for at få det ønske opfyldt.

I august 2013 efter at have prøvet selv i lidt over 1 år, begyndte vi i fertilitetsbehandling. Diverse undersøgelse kunne dog ikke finde noget problem med hverken mig eller min kæreste, så vi fik hele tiden at vide, at det burde kunne lykkedes.

Vi startede med at prøve inseminering, men efter 5 mislykkedes forsøg, gik vi i januar 2014 videre med kunstig befrugtning. Her blev resultaterne ikke meget bedre før, vi i august 2014 hørte om, at zoneterapi kunne hjælpe mod barnløsheden. I løbet af vores 4. og sidste gratis forsøg med kunstig befrugtning var jeg 3 gange afsted til zoneterapi, og det var åbenbart lige det, der skulle til for at det kunne lykkedes. Vores drøm om at blive gravid gik i opfyldelse.


Jeg kan helt klart anbefale zoneterapi hos Ulla.
Jeg har været helt nede med stress og var ved at være ovre dette. Efter stress forløbet prøvede vi at blive gravide, men der skete desværre ingenting.

Jeg var sikker på, at jeg nok skulle blive gravid når tiden var til det, men min krop skulle finde sig selv igen, efter mange år med p-piller og et stress forløb. Der gik flere måneder, som blev til år, hvor der ingenting skete. Min cyklus var meget normal. Jeg tog til læge og fik en henvisning til gynækolog og fik at vide, at jeg havde PCO af mild grad. Jeg er hverken overvægtig, har øget hårvækst eller uren hud pga. af PCO. De kunne se forhøjet mandligt kønshormon, i mine blodprøver, og en scanning af mine æggestokke viste, at jeg havde nogle æg der ikke modnede som de skulle. Har jeg PCO er det også okay, men jeg var stadig af den opfattelse, at stressen ikke helt var ude af min krop, at det var den der drillede mig.

Næste skridt ville være hormon behandling… Jeg ville helst have, at det skete på naturlig vis. Er ikke så vild med, at udsætte min krop for noget kunstigt. Vi havde på daværende tidpunkt bestilt en rejse, så jeg aftalte med klinikken, at hvis der ikke var sket noget inden 3 måneder, ville det være hormon behandling. Efter rejsen kontaktede jeg Ulla, da jeg havde fået af vide at zoneterapi kan hjælpe eller sætte skub med at blive gravid. Jeg fik en god snak med Ulla, om kost og vitaminer både til mig og min partner og gik til behandling regelmæssigt. Jeg kunne virkelig mærke effekten på min krop. Jeg har altid haft eksem og allergi, det forsvandt helt, jeg var mere afslappet og nød behandlingerne i fulde drag. Efter 5 behandlinger var jeg endelig blevet gravid. Fantastisk! Vi venter os en lille dreng. Så jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger hos Ulla. <3

Med venlig hilsen
Jonna Nielsen