Viborg Zoneterapi
Show MenuHide Menu

Baby og småbørns massage – kursus

For babyer og småbørn er berøring og bevægelse helt afgørende for vækst, trivsel og udvikling – både fysisk og psykisk. Baby og småbørns massage er en dejlig samværsform som giver en intens nærhed og kontakt, sundhed og velvære. Samtidig kan det være med til at styrke barnets motorik, stimulere kredsløbet og virke beroligende på barnet. For babyer og småbørn er berøring ligefrem livsvigtig. Som kroppens største og i starten mest følsomme sanseorgan er huden nøglen til barnets motoriske og neurologiske udvikling. Du lærer at give blid massage af alle kroppens dele, samt øvelser og leg på bold, der fremmer denne udvikling.

Ulla er udlært baby massage instruktør fra Nordlys Centeret i Silkeborg og afholder kurser heri. Kurset henvender sig til forældre med børn i alderen 2 måneder til 3 år.

Har du lyst til at lære at give din baby massage så kan du deltage i et kursus hvor du selv giver massage under vejledning af Zoneterapeut Ulla Kjær Christensen. Der kan der købes billet via begivenheder på min Facebook side https://www.facebook.com/ViborgZoneterapi/ prisen er 150 kr + 3 kr i booking gebyr Billetten kan ikke refunderes men må gerne sælges videre.

Der vil også være tid til en kort snak om hvad zoneterapi kan gøre for børn.

Undervisning foregår på Brovej 17E i Yogasalen. Undervisningen foregår på måtter på gulvet, men det vil være en god ide at medbringe håndklæde/tæppe til at baby kan ligge på. Efter kurset vil der være mulighed for at kunne sidde og amme/spise og skifte babyen i ro og mag.

Hvis du er i en mødre gruppe der har lyst til at lave et lukket kursus er du ligeledes velkommen til at henvende dig så finder vi en løsning.