Viborg Zoneterapi
Show MenuHide Menu

Gigt

“For knap 10 år siden, fik jeg som 19-årig konstateret gigt – en kronisk sygdom, som medførte mange ændringer, på grund af daglige smerter i mine led.
Det betød for mit vedkommende, at jeg måtte indstille mig på at skifte karriere/erhverv  og tage gigtmedicin/smertestillende medicin dagligt.
Jeg fik senere foretaget en medicinsk blokade med binyrebarkhormon, hvilket desværre ikke viste sig, at have nogen mærkbar effekt på mine ledsmerter.
Herefter begyndte jeg at søge alternativer til medicinen, da denne hurtigt viste sig at være ‘hård kost’.

Jeg startede med kostomlægning i forhold til syre/base balancen, købte hverdags hjælpemidler til hjemmet, prøvede naturmedicin, magnetisme, massage, og deltog i forskellige træningsaktiviteter, blandt andet varmvandstræning. Noget af det viste sig at have en vis god effekt.

Jeg tog kontakt til Viborg Zoneterapi, og fik en god snak med Ulla om mine problematikker. Jeg fortalte hende, at jeg meget gerne ville forsøge zoneterapi, i forhold til at mindske mine ledsmerter.
Efter første behandling kunne jeg allerede begynde at mærke positive forandringer. Jeg fortsatte derfor behandlingerne, og oplevede hurtigt at min krop begyndte at restituere på en helt anden måde. Hvor jeg tidligere havde konstante smerter i en uge til fjorten dage, som følge af overbelastninger af mine led, blev denne tid nu reduceret til en 1-2 dage. Zoneterapien går simpelthen ind og påvirker kroppen positivt, ift. de punkter/områder der arbejdes med, så kroppen hurtigere genopretter balance. Jeg har derfor ikke smerter i samme omfang som tidligere, hvilket er helt fantastisk at opleve. Jeg sover også bedre om natten på grund af de færre smerter, og føler i den grad, at jeg har fået mere energi i det daglige, og en stor portion livsglæde tilbage. Jeg vil derfor varmt anbefale zoneterapi til andre. Ulla er fantastisk dygtig til hendes fag!!”


– en historie fra det virkelige liv.
Jeg har leddegigt, og har levet fint med det i ca 6 år. Men lige pludselig gik stærkt ned ad bakke. Jeg havde mange smerter, kunne ikke klare dagligdagen og kunne ikke passe mit job, så noget måtte gøres. Jeg bestemte mig for et besøg hos en Zoneterapeut – og det blev Ulla.

Da jeg besøgte Ulla første gang, og Ulla bare “kiggede” på mine fødder og ben, lå jeg oppe under loftet. Hele min krop var et stort smerte helvede. Efter et par behandlinger, blev det noget bedre. Ulla kunne trykke og massere og det blev mere og mere behageligt. (både for Ulla og for mig) De første gange besøgte jeg Ulla hver uge, nu går der 3-4 uger mellem hvert besøg.

Jeg må sige, jeg har fået min livskvalitet og mit gode humør tilbage. Jeg kan nu passe mit job og min fritidsinteresse som før.

Så hvis du har brug for en Zoneterapeut, så tøv ikke med at få bestilt tid hos Ulla 🙂
/Hanne Stensig