Viborg Zoneterapi
Show MenuHide Menu

Gravidites kvalme og baby mavekneb

Jeg stiftede bekendtskab med Ulla Kjær Christensen fra Viborg Zoneterapi 2 mdr. inde i min graviditet pga. kvalme. Jeg fik 10 behandlinger i løbet af 3 måneder og det hjalp på min kvalme, efter hver behandling.

Da vores datter kom til verden fik hun efter et par uger mavekneb pga. modermælken og det var specielt om aftenen. Vi tog hende med til Ulla og allerede efter et par behandlinger var vores datter en helt anden. Hun var afslappet og glad. Det gik fint i en periode og da der igen kom mavekneb pga. overgang til grød fik hun igen nogle behandlinger og med det samme positive resultat. En glad og afslappet pige med en normal fordøjelse.

På baggrund af ovenstående vil vi give Ulla de bedste anbefalinger. Udover hendes gode behandlinger og imødekommende personlighed, så er hun meget fleksibel med tider. Hun har været klar med en akuttid, hvis der var brug for det til vores datter. Vi vil til enhver tid kontakte Ulla, hvis vi oplever mavekneb m.m. hos vores datter, eller i øvrigt har problemer med vores egne kroppe.

Malene og Kenny