Viborg Zoneterapi
Show MenuHide Menu

Vådliggere og øre barn

Zoneterapi !? Nå ja hvorfor ikke? Med en vådligger på 8 år og et spædbarn der vågnede hver time natten igennem pga. Ørerne og ikke ville kunne få dræn før om 2 måneder, ja så var jeg villig til at prøve alt! Så jeg skrev til Ulla for at høre om hun kunne hjælpe mig med mine udfordringer.
Det kunne hun !
Første gang skreg min lille dreng som en gal, men allerede anden gang var han mere tilpas og tredje og fjerde gang så det nærmest ud som om han nød det. 4 gange, mere skulle der ikke tilfør vi gik fra ”vågen hver time” til vågen en gang i løbet af natten!! Hvem ved måske er dræn slet ikke nødvendig.

Med min store dreng var det ikke helt så let, efter 4 gange stadig ikke fremskridt, men så lige pludselig var der kun èn våd nat og ugen efter slet ingen….. Helt fantastisk!

Tak Ulla, vi er så glade for at du har hjulpet os.

Mvh. Rie Dalsgaard


Carl på 8 år fik zoneterapi ved Ulla pga natlig vandladning. Efter få behandlinger begyndte Carl at have tørre nætter og efter i alt 6 behandlinger har Carl nu enkelte nætter, hvor han har vandladning og for hver uge der går bliver disse nætter færre og færre.
Jeg kan kun anbefale at prøve zoneterapi ved sådan et problem